Ingredients:
Chicken breast 1/2 kgGarlic paste 1 tbsp
Tomato ketchup 1/4 cup
Soy sauce 2 tbsp
Vinegar 3 tbsp
Salt to taste
Black pepper (crushed) 1 tsp
Degi chili 1 tsp
Sesame oil 1 tsp
Oil for frying
Capsicum 3
Tomato 3
Onion 3
Skewers as required
Method:
Take a bowl, put chicken breast, garlic paste, tomato ketchup, soy sauce, vinegar, salt, crushed, black pepper, degi chili and sesame oil, mix and let it all marinate for 4- 5 hours.Now skewer the chicken cubes, capsicum, tomatoes and onions onto skewers.
Fry in a pan and serve hot with fried rice.
اجزاء:
چکن (بریسٹ پیس) 1/2 کلو
لہسن کا پیسٹ 1 چمچ
ٹماٹو کیچپ 1/4 کپ
سویا سوس 2 چمچ
سرکہ 3 چمچ
نمک حسبِ ذائقہ
کالی مرچ (پسی ہوئی) 1 عدد
دیگی مرچ 1 عدد
تل کا تیل 1
کڑاہی کے لئے تیل
شملہ مرچ 3
ٹماٹر 3
پیاز 3
ضرورت کے مطابق سکیور
طریقہ:
ایک کٹورا لیں ، چکن ، لہسن کا پیسٹ ، ٹماٹر کیچپ ، سویا ساس ، سرکہ ، نمک ، پسا ہوئی کالی مرچ ، دیگی مرچ اور تل کا تیل ڈال دیں ، مکس کریں اور سب کو 4- 5 گھنٹے تک مارنے دیں۔
اب چکن کیوب ، شملہ مرچ ، ٹماٹر اور پیاز کو اسکیپر پر رکھیں۔
ایک پین میں بھونیں اور تلی ہوئی چاولوں کے ساتھ گرم سرو کریں۔
0 Comments