Full Width CSS

Chicken Shashlik

Ingredients:

Chicken breast 1/2 kg
Garlic paste 1 tbsp
Tomato ketchup 1/4 cup
Soy sauce 2 tbsp
Vinegar 3 tbsp
Salt to taste
Black pepper (crushed) 1 tsp
Degi chili 1 tsp
Sesame oil 1 tsp
Oil for frying
Capsicum 3
Tomato 3
Onion 3
Skewers as required

Method:

Take a bowl, put chicken breast, garlic paste, tomato ketchup, soy sauce, vinegar, salt, crushed, black pepper, degi chili and sesame oil, mix and let it all marinate for 4- 5 hours.
Now skewer the chicken cubes, capsicum, tomatoes and onions onto skewers.
Fry in a pan and serve hot with fried rice.



اجزاء:

 چکن (بریسٹ پیس) 1/2 کلو
 لہسن کا پیسٹ 1 چمچ
 ٹماٹو کیچپ 1/4 کپ
 سویا سوس 2 چمچ
 سرکہ 3 چمچ
 نمک حسبِ ذائقہ
 کالی مرچ (پسی ہوئی) 1 عدد
 دیگی مرچ 1 عدد
 تل کا تیل 1 
 کڑاہی کے لئے تیل
 شملہ مرچ 3
 ٹماٹر 3
 پیاز 3
 ضرورت کے مطابق سکیور

 طریقہ:

 ایک کٹورا لیں ، چکن ، لہسن کا پیسٹ ، ٹماٹر کیچپ ، سویا ساس ، سرکہ ، نمک ، پسا ہوئی کالی مرچ ، دیگی مرچ اور تل کا تیل ڈال دیں ، مکس کریں اور سب کو 4- 5 گھنٹے تک مارنے دیں۔
 اب چکن کیوب ، شملہ مرچ ، ٹماٹر اور پیاز کو اسکیپر پر رکھیں۔
 ایک پین میں بھونیں اور تلی ہوئی چاولوں کے ساتھ گرم سرو کریں۔




Post a Comment

0 Comments